Musicalnieuws.nl

Swingend de zomer in: Mamma Mia viert de midzomernacht

De langste dag werd uitbundig gevierd in een vrolijk versierd Beatrix theater. Van de hartelijke ontvangst tot de heerlijke cocktails en hapjes was de avond een grote heerlijke happening Een briljant idee van Stage om rond deze zomerse musical een feestje te bouwen. Een een wake up call aan wie deze musical nog niet gezien heeft: Ga kijken nu het nog kan. In de Summer Sale kan dat met 50% korting!

Eigenlijk kun je Mamma Mia niet vaak genoeg zien. Zoals een bezoeker zei: Je wordt er blij van om naar het stuk te kijken, het geeft je een zomers gevoel en er zit zoveel humor in, echt genieten! 

Antje Monteiro steelt nog steeds echt de show. Haar performance staat als een huis en ze heeft een dijk van een stem. Samen met  de koningin van de komedie Hilke Bierman en de fantastische en uitdagende  Anouk van Nes zetten ze het verhaal weergaloos neer in het zeer doeltreffende Griekse decor. Voeg daarbij de geweldige Jolijn Henneman en het staat als een huis. Het geheel wordt afgemaakt door een sublieme lichttechniek. 

We hebben het al vaker gezegd: Het ensemble zorgt voor uitbundig en aanstekelijk plezier. En leuk om te vermelden zelfs de meest verstokte film fans ontdekten iets nieuws. Waar ze daar een voorkeur hadden voor Sam, kregen ze hier een absoluut zwak voor Bart (Emiel de Jong).

Kortom, temidden van BNers en heel veel vrolijke mensen werd het een feest! En het bleef nog lang onrustig in Utrecht. Ga het zien, nu het nog kan!

Door Elise Kant

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025