Musicalnieuws.nl

Superleuke Lenteweken bij Kinderpretpark Julianatoren

Van 19 april tot en met 5 mei vinden de Superleuke Lenteweken plaats bij Kinderpretpark Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark staat boordevol activiteiten. Zo start op 19 april de nieuwe show van Cas de Ranger. En ook Dino en Dina schitteren vanaf Goede Vrijdag in hun eigen show. Zaterdag 20 april wordt de nieuwe vrijevaltoren ‘De Hoge Hoed’ geopend. Op zondag 21 april (Eerste Paasdag) kunnen kinderen eieren zoeken waarmee zij kans maken op prijzen.

Cas de Ranger
Het sinds vorig jaar geïntroduceerde karakter Cas de Ranger maakt tijdens de meivakantie een comeback met een nieuwe educatieve show waarin hij de bezoekers klaar stoomt om op avontuur te gaan in de Experience; een spannend bospad waar je heel veel kunt ontdekken over planten, bomen, en dieren die leven in de bossen rond het Apeldoornse pretpark.
 
Nieuwe show: Dino en Dina’s Bouwspel
In de grote Dino en Dina bouwshow gaan de kinderen, samen met Dino en Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. De show richt zich op kinderen van 2 tot ongeveer 5 jaar. De show vindt plaats op het nieuwe Pleinpodium en duurt ongeveer 10 minuten. Het verhaal; Dino en Dina zijn dol op bouwen, ze doen dat het liefst de hele dag. Maar wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino en Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino en Dina dans!
 
Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’
Op zaterdag 20 april opent pretpark directeur Meneer Kaasgaaf ‘De Hoge Hoed’; een spectaculaire nieuwe vrije-valtoren! De attractie biedt plaats aan acht personen. Langzaam worden de stoere jongens en meiden omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort.
 
Samen eieren zoeken
Onder leiding van Cas de Ranger kunnen bezoekers op zondag 21 april eieren zoeken op het pad van de Experience. Het eieren zoeken start om elf uur, is voor alle leeftijden en uiteraard kunnen er mooie prijzen gewonnen worden waaronder een gezinsabonnement.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025