Musicalnieuws.nl

Succesvolle première voor PAW Patrol Live!

Zondag was in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam de grootse, internationale familievoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” met enorm succes in première gegaan. Samen met een compleet uitverkochte zaal redden Ryder en de PAW Patrol Pups de dag!

Met een lichtstaafje van Marshall in de hand, een knuffel van Skye op schoot of verkleed als Chase; de zaal van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam zat vol grote fans van het wereldwijd bekende merk PAW Patrol. Met grote ogen keken de jonge bezoekers naar hun grote helden op het toneel; een waar spektakel waar perfect poppenspel samenkomt met het kleurrijke decor en de moderne LED-techniek.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de allergrootste productie die Van Hoorne Entertainment ooit naar het theater heeft gebracht. “Wat een bijzondere dag: deze première van PAW Patrol Live!. Het is zo’n indrukwekkend en gaaf proces om deze internationale megaproductie naar ons land te halen én vooral om samen te werken met onze gepassioneerde Australische partner TEG Life Like Touring en onze Amerikaanse partner VStar Entertainment Group! Met onze energieke cast en crew gaan we nu op naar 75.000 bezoekers in vijf weken tijd!”, aldus Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment.

Na afloop van de voorstelling kreeg de cast als dank een staande ovatie. Het premièrepubliek was het unaniem eens: PAW Patrol Live! is een fantastische productie voor de hele familie, boordevol interactie en aanstekelijke liedjes.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is alleen van 27 juli tot en met 1 september 2019 in een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België te zien.  

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025