Musicalnieuws.nl

Succesvolle Musical4daagse deze zomer terug in Haarlem

De wandel- en zwemvierdaagse kent iedereen wel. Maar wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een periode van vier dagen samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse!

De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland. Afgelopen kerstvakantie was het een groot succes in Haarlem met meer dan 50 aanmeldingen. Vier dagen zingen, dansen en acteren met als grote afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie, vrienden en vriendinnen.
 
De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep brengen beide docenten binnen vier dagen een musical op het podium en staan alle kinderen in de spotlights.
 
De komende zomervakantie zal de Musical4daagse in samenwerking met de Stadsschouwburg en de Philharmonie Haarlem worden georganiseerd. Zowel de repetities als de voorstellingen vinden plaats in de Philharmonie Haarlem.
 
Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren kan meedoen. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 21 juli tot en met 24 juli van dit jaar en van 25 juli tot en met 28 juli (succesoptie). Inschrijven kan tot 7 juli via de website: www.musical4daagse.nl De kosten voor 4 dagen zingen, dansen en acteren onder professionele begeleiding bedragen € 127,95. Let op: er is maar beperkt plaats!
 
Meer informatie over de Musical4daagse kun je vinden op www.musical4daagse.nl en op facebook: www.facebook.com/musical4daagse

Producties Musical 2.0 - 2024/2025