Musicalnieuws.nl

Succesvol Even Tot Hier duo Van der Laan & Woe terug in de theaters

Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn terug! Met hun zevende avondvullende theatervoorstelling NG tourt het populaire duo vanaf september 2022 langs de Nederlandse theaters. De kaartverkoop voor de theatervoorstelling is ondertussen in verschillende theaters zeer succesvol van start gegaan.

De meest persoonlijke theatervoorstelling ooit
NG is de meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan. Ook in deze zevende theatershow van Van der Laan & Woe wemelt het weer van de grappen, scènes en de muzikale acts.

Van Even Tot Hier tot in het theater
Met ruim 2 miljoen kijkers per week voor hun satirische en baanbrekende tv-show Even Tot Hier zijn Niels van der Laan en Jeroen Woe ongekend populair. Ze sleepten de Nederlandse kijkers door de lockdown heen en gingen verschillende keren viral. Deze televisiehelden zijn van oorsprong echte theatermannen. Na jarenlang succesvol langs de Nederlandse theaters te hebben getourd met hun voorstelling Pesetas, zijn ze nu terug met een langverwachte nieuwe theatervoorstelling: NG.

Van der Laan & Woe zijn met NG van september 2022 t/m juni 2023 in theaters door heel Nederland te zien. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.vanderlaanenwoe.nl.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025