Musicalnieuws.nl

Studio 100 komt met Mega Mindy Theatershow

Vanaf volgend jaar maart vliegt Mega Mindy weer naar de Nederlandse theaters. Studio 100 brengt een fonkelnieuwe show van de superheldin in het theater. Uiteraard krijgt Mega Mindy tijdens deze show hulp van haar beste vriend en superheld Mega Toby. De theatertournee gaat 6 maart 2022 van start in Rotterdam

Mega Mindy is de mega-populaire superheldin uit de gelijknamige televisieserie. De ‘Mega Mindy Theatershow’ is een voorstelling voor het hele gezin met veel bekende hits zoals ‘Tijd voor Mega Mindy’. De mega populaire superheldin komt weer voor een moeilijke opgave te staan, maar ze zet alles op alles om het recht te laten zegevieren.  Daarbij krijgt ze uiteraard hulp van haar goede vriend Mega Toby. Maar ook van haar fans in de zaal vraagt Mega Mindy hulp. De Mini Mega Mindy’s en mini Mega Toby’s zijn in deze voorstelling onmisbaar om het verhaal tot een goed eind te brengen. Na afloop is er een meet & greet.
 
Vanwege het vijftienjarig bestaan van Mega Mindy is onlangs een verzamel-cd van Mega Mindy verschenen met daarop de populairste nummers van de superheldin. En werd het lied Mega Mindy Tijd door de Belgische DJ Funkhauser in technostijl bewerkt.
 
De Mega Mindy Theatershow, met een volledige zaalbezetting, start volgend jaar op 6 maart 2022 in Rotterdam. Daarna volgen nog twaalf shows door heel Nederland.
 
Meer informatie en kaartverkoop:
www.studio100.com

Producties Musical 2.0 - 2024/2025