Musicalnieuws.nl

Stichting IPA Producties weer terug met twee bijzondere producties

Na een zwaar theaterseizoen kondigt Stichting IPA Producties tóch twee opwindende en veelbelovende producties aan: Carrie: De Musical & Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. De aanmeldingen voor de audities van beide producties zijn geopend; de audities vinden plaats op 16 & 17 september 2023 in Gouda.

Wil je audities doen? Meld je dan hier aan: https://www.ipaproducties.nl/

Stichting IPA Producties moest begin juni nog de noodklokken luiden maar dankzij de financiële hulp van verschillende sponsoren en donateurs gaat het nu een heel stuk beter. Hier zijn zij enorm dankbaar voor.

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" is een tijdloze klassieker van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Deze sprankelende musical vertelt het klassieke bijbelverhaal van Joseph, een jongeman met een kleurrijke jas en een uitzonderlijk talent om dromen te interpreteren, met een twist. Na wereldwijd de harten van miljoenen bezoekers te hebben veroverd, komt deze iconische productie naar De Theaterbakkerheij in Gouda op 5, 6 & 7 april 2024.

Carrie
"Carrie", gebaseerd op het klassieke horrorverhaal van Stephen King, vertelt het verhaal van Carrie White, een tienermeisje met bovennatuurlijke krachten. Carrie worstelt met de uitdagingen van het opgroeien te midden van vernedering en pesten. Deze musical is een emotionele achtbaanrit waar drama, spanning en Stephen King samenkomt. Carrie zal op 21, 22 en 23 juni te zien zijn in Cultuurhuys de Kroon in Waddinxveen.

Stichting IPA Producties
Stichting IPA Producties is opgericht op 28 november 2017 door Iris Portier om de culturele beleving in en rondom Gouda te bevorderen en mensen meer met elkaar te verbinden. We geloven dat theater het optimale middel is om mensen van verschillende achtergronden met elkaar te verbinden. Naast verbinding vinden we het ook belangrijk dat we een veilige omgeving creëren waar mensen van jong en oud de kans krijgen om te groeien en te ontwikkelen. Op het gebied van theater, maar ook op persoonlijk vlak. Bij IPA zijn we een grote familie.

 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025