Musicalnieuws.nl

Sterke versie van familie musical ~All Shook Up door Greg en Baud

Wat krijg je als je een verhaal van Shakespeare en de muziek van Elvis Presley samen in het theater zet? Een humoristische, vrolijke en swingende musical! Greg en Baud Productions presenteert hun swingende kerstmusical All Shook Up! Met een dubbele cast en een hoop humor gaan zij swingend het nieuwe jaar in.

Een verhaal rondom de bekendste hits van Elvis Presley.
All Shook Up vertelt het verhaal van een stoere motorrijder die strandt door motorpech in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwelijk schoon, wordt het rustige plaatsje compleet op z’n kop gezet. Het leven van een meisje, dat zijn motor repareert, krijgt totaal een andere wending. Zij droomt er al tijden van om de wijde wereld in te trekken en hij zou haar ideale reisgezel kunnen zijn. Zij moet hem daar alleen nog van zien te overtuigen.

Zoals gezegd speelt Greg en Baud Productions met een dubbele cast, te weten: cast Rock en cast Roll. Musicalnieuws heeft het geluk beide casts gezien te hebben: tijdens de repetitie cast Rock en bij de première van cast Roll. Beide casts zijn erg getalenteerd en overtuigend.
Beide hebben een geheel eigen invulling: Waar Daan Achterberg een flirterige en ietwat serieuzere Chad neerzet, zet Scottey Mouris een wat humoristische Chad neer. Vocaal en in spel zijn de mannen beide erg sterk. Ook de overige castleden waren erg sterk, maar er waren ook enkele erg sterkte uitschieters. Van met name Eva Korte in cast Rock als Natalie staat vocaal haar mannetje. Quinty Appel als Lorraine en Eli van der Horst als Dean in cast Roll waren geweldig. Hun samenspel was onwijs leuk. Samen stelen zij de show. Als vocale uitschieter in deze cast moeten wij echt Quinty Appel noemen.

Beiden casts worden bijgestaan door een geweldig ensemble. Allen weten hun moment te pakken. Grote complimenten naar de geweldige dansers die het niveau naar boven brengen.  

Als bonus zagen en hoorden wij Wendela van Sprundel tijdens de repetities in de rol van Sylvia. Wendela gaat vanaf vrijdag 23 december de strijd aan op tv om de hoofdrol te winnen in de musical: Grease. Wij wensen haar veel succes in deze heftige strijd.

Deze show over vriendschap en liefde speelt nog de hele kerstvakantie in het Picasso Lyceum in Zoetermeer. Voor de speellijst en tickets kijk op: https://www.greg-baud.nl/index.php/asu-tickets.html

Kijk HIER voor ons fotoverslag en kijk op onze facebookpagina voor de foto's van de repetities.
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025