Musicalnieuws.nl

Stefan de Kogel speelt een overtuigende Sam Machielse in Mamma Mia

Stefan heeft al vele mooie rollen mogen spelen en daar kan hij nu de hoofdrol in Mamma Mia aan toevoegen. Zijn première was op donderdag 4 januari in het Nieuwe Luxor Theater en MusicalNieuws was erbij.

Stefan speelde de hoofdrol in de musical De Jantjes naast Willeke Alberti, speelde in Soldaat van Oranje en in verschillende andere musical- en theaterproducties. In Jersey Boys verving hij regelmatig René van Kooten in de rol van Tommy DeVito en in Mamma Mia is hij weer de vervanger van René en wat doet hij dit goed! Hij beweegt zich over het toneel alsof hij daar hoort en ook zijn zang is erg goed en overtuigend.
 
Verhaal:
De verloofde Sophie wil weten wie haar vader is, maar haar moeder Donna laat hier niks over los. Om te zorgen dat haar vader haar kan weggeven op haar bruiloft, besluit Sophie drie potentiële vaders uit te nodigen. De onverwachte confrontatie van Donna met haar turbulente verleden leidt tot veel komische en romantische situaties. Vindt Sophie haar echte vader op tijd voor de bruiloft?

Deze versie van Mamma Mia mag je zeker niet missen, dus kijk hier voor tickets: https://www.degraafencornelissen.nl/voorstelling/mamma-mia

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025