Musicalnieuws.nl

Stef Pits speelt LEEUW

In september presenteert musicalacteur Stef Pits zijn eerste avondvullende cabaretprogramma ‘LEEUW’. De voorstellingen vinden plaats op 15, 22, 23 en 29 september in Hoorn en Amsterdam.

‘LEEUW’ is een wervelende, muzikale cabaretvoorstelling over trots, vechtlust en extreme luiheid. Een onemanshow met scherpe klauwtjes over wie je bent, wie je denkt te moeten zijn en de oceaan aan vragen daartussenin.

Een cabaretvoorstelling is geen vreemde stap voor de 25-jarige musicalacteur. Eerder studeerde hij aan de Koningstheaterakademie voor Cabaret in Den Bosch om daarna over te stappen naar de Frank Sanders’ Akademie voor Musical en Muziektheater in Amsterdam. Vorig jaar speelde hij de rol van Casper in de thrillermusical ‘Vals’ naar het boek van Mel Wallis de Vries. Vanaf januari 2018 is hij te zien in de nieuwe familiemusical ‘De Kleine Zeemeermin’ van Theater Terra.

‘LEEUW’ speelt op vrijdag 15, 22 en 29 september om 20.30 uur in Theater Het Pakhuis in Hoorn en op zaterdag 23 september om 20.30 uur in het Ostadetheater in Amsterdam. Voor meer informatie over de voorstelling of kopen van kaarten kijk op www.pakhuishoorn.nl of www.ostadeadam.nl

Credits
Tekst en spel: ​​ Stef Pits
Regie:​ Mark van Haasteren
Piano:​ Hilmar Leujes
Decor:​ Joris van Veldhoven
Productie:​ Robert van Renselaar
Vormgeving PR:​ Suzan Vermeulen

Producties Musical 2.0 - 2024/2025