Musicalnieuws.nl

Spektakel-musical 40-45 vanaf 2024 exclusief in Barneveld te zien

Studio 100 heeft vandaag bekendgemaakt dat de spektakel-musical 40-45 vanaf september 2024 in Nederland te zien zal zijn. Het was Joop van den Ende die producent Gert Verhulst overtuigde om deze unieke voorstelling ook in ons land te spelen.

Studio 100 is ervan overtuigd dat het verhaal van deze donkere periode absoluut verteld moet blijven worden en brengt daarom een aangepaste versie die zich in Rotterdam afspeelt. 40-45 belooft een spectaculaire voorstelling te worden over vriendschap in tijden van oorlog en over wat polarisatie teweeg kan brengen tussen mensen. Het vernieuwende technische concept met rijdende tribunes zorgt ervoor dat de toeschouwers het verhaal op een intense manier zullen beleven. De voorstelling zal exclusief te zien zijn in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, het verhaal van de voorstelling speelt zich af in Rotterdam.

De Tweede Wereldoorlog betekende voor ons land een zwarte bladzijde in de geschiedenis en heeft op een ingrijpende manier zijn stempel gedrukt op onze samenleving. Het is een tragedie die nooit vergeten mag worden. Studio 100 wil daarom absoluut deze spectaculaire en intense voorstelling naar Nederland brengen met steun van Joop van den Ende.