Musicalnieuws.nl

Speel mee in PETER VÓÓR PAN - inschrijving voor 31 maart

Voor de familievoorstelling PETER VÓÓR PAN zoekt Jongerentheater Quint in de regio dertig spelers van 12 tot 22 jaar. PETER VÓÓR PAN is een vrolijke en ontroerende familievoorstelling over kinderen die zich leren verweren tegen mooie praatjes van hebzuchtige volwassenen. De audities hiervoor (in de vorm van gratis workshops spel, zang en dans) vinden plaats in Capelle aan den IJssel op vrijdagavond 21 april 2017.

De première vindt plaats op zaterdag 9 september 2017 in Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Daarna is de voorstelling te zien in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel en in Theater Swanla in Zevenhuizen. Naast trouw publiek worden in het kader van cultuureducatie ruim 2.500 basisscholieren verwacht bij de schoolvoorstellingen.
Betover jij ons met je spel, zang en/of dans, en ben je tussen 12 en 22 jaar? Kijk voor de voorwaarden op de site en schrijf je vóór 31 maart in via www.jongerentheaterquint.nl.

Quint biedt hiermee jongeren uit de regio een kans om met elkaar een theatervoorstelling te maken. De jongeren zijn - samen met een professioneel team - verantwoordelijk voor alle aspecten die horen bij het maken van een theatervoorstelling.

Jongerentheater Quint wil ruimte creëren voor culturele ontwikkelingen voor en door jongeren. 
Script en regie door Marnix Keeven, muziek en muzikale leiding door Robin van Hilten, en de choreograaf en dansrepetitor is Renate de Jong.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Van Cappellen Stichting, Synerkri,  Gemeenten Capelle aan den IJssel en Zuidplas.
Met dank aan Isala Theater, IJsselcollege en Fysiotherapie MSC.


“Toen ik een kleine jongen was, droomde ik van vliegen.”

foto en ontwerp: Wilbert Eerland
Musical 2.0 audities juni 2024