Musicalnieuws.nl

Speel jij straks in de nieuwste kerstproductie? Geef je dan op voor de audities!

In 2024 vieren het Posthuis Theater, Feanomenaal en Studio EHP een tweede lustrum met de 10e familievoorstelling tijdens de feestdagen. Een spannend hoogtepunt!

Wat ooit begon als een eenmalige unieke Heerenveense bewerking van ‘A Christmas Carol’ door Rients Gratema, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen, met artiesten als Freark Smink, Maaike Schuurmans, Syb van der Ploeg, Elske DeWall en nog veel meer!

Voor deze 10e editie is de productie op zoek naar nieuwe spelers. Ben jij tussen de 8 en 88 jaar en gek op zingen, dansen en toneelspelen? En wil jij deel uitmaken van dit bijzondere avontuur? Geef je dan op voor de audities!..

Onder professionele begeleiding wordt er in het najaar gewerkt aan een nieuwe vrolijke familiemusical. De productie is ook dit jaar in handen van theatermaker Evert Haagsma. “Wat we dit jaar gaan maken houden we nog heel even geheim, maar het belooft een waar winters en muzikaal feest te worden voor jong en oud!”, aldus Evert. Het creatieve team bestaat daarnaast onder andere uit scriptschrijver Peter Sijbenga, regisseur Theun Plantinga, danscoach Marion Nagelhout en muzikaal leider Dennis Dronkers.

Aanmelden kan t/m 20 mei 2024 door te mailen naar productie@posthuistheater.nl Vermeld je naam, leeftijd, woonplaats, talent en eventuele eerdere ervaring. Details over de audities ontvang je dan per mail.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025