Musicalnieuws.nl

Spectaculair eerbetoon van Glennis Grace aan Whitney Houston: nu uit op cd en speciale cd/dvd combipack!

Vandaag verschijnt de registratie van het fenomenale eerbetoon van Glennis Grace aan haar heldin en grote inspiratiebron Whitney Houston: WHITNEY - a tribute by Glennis Grace – Live in Concert. In oktober dit jaar stond Grace twee avonden in een uitverkocht AFAS Live met de spectaculaire show en zorgde voor vele memorabele momenten. Alle klassiekers van Houston uit de jaren 80 en 90 kwamen voorbij, gebracht met de klasse en power die de zangeres eigen is. Op de cd en dvd zijn de hoogtepunten van die show gebundeld. De muziek is via de bekende digitale platforms te verkrijgen en beluisteren. De speciale cd/dvd is exclusief verkrijgbaar bij bol.com en de cd onder andere bij MediaMarkt.

Gedurende de show neemt Glennis het publiek mee naar vervlogen tijden waarbij elk nummer herinneringen oproept. Het repertoire van Houston bestaat stuk voor stuk uit hits en dat is voelbaar in de zaal. Als één staat het publiek achter Glennis die de muziek en liedjes van Whitney Houston als geen ander weet te brengen.

Glennis Grace: “De registratie is zo mooi geworden! Ik ben trots dat we met z’n allen zo’n geweldig eerbetoon aan Whitney Houston hebben neergezet. Het waren echt twee magische avonden. Je merkte hoeveel Whitney voor mensen heeft betekend en die energie voelden we op het podium. Ik hoop dat je dit terug hoort en ziet.”
Op de cd en dvd wisselen swingende up tempo hits als How Will I Know, I’m Every Woman en I Wanna Dance With Somebody af met gevoelige ballads als Run To You, All At Once, I Will Always Love You featuring Candy Dulfer en When You Believe, dat Glennis op ontroerende wijze samen bracht met zangeres Do.

De tv-registratie van dit nu al legendarische concert zal 26 december a.s. worden uitgezonden bij AVROTROS op NPO3 om 22.10 uur. In 2019 geeft Glennis, op verzoek van haar publiek, nog twee volledige live shows van WHITNEY - a tribute by Glennis Grace.

Op 26 september 2019 staat zij in AHOY Rotterdam (tickets via whitneytribute.nl) en op 6 oktober 2019 in de Lotto Arena in Antwerpen, België (tickets via whitneytribute.be).

Producties Musical 2.0 - 2024/2025