Musicalnieuws.nl

Speciale themaworkshop in het Andrew Lloyd Webber-jaar

Met maar liefst vier musicalproducties van componist Andrew Lloyd Webber in de Nederlandse theaters is 2018 met recht een Webber-jaar te noemen. In een speciale Webber-workshop op zondag 22 april biedt Musical 2.0 de kans om zelf aan de slag te gaan met zijn uitgebreide repertoire. De workshop staat onder leiding van actrice Michelle van de Ven, die in meerdere producties van de Britse componist te zien was.

Andrew Lloyd Webber, die binnenkort zeventig jaar wordt, is verantwoordelijk voor vele internationale succesvoorstellingen. Vier van deze voorstellingen zijn komend jaar in Nederland te zien: Sunset Boulevard, Jesus Christ Superstar, Evita en Cats.
 
Ter gelegenheid van dit speciale Webber-jaar organiseert Musical 2.0 een speciale workshop rondom het repertoire van een van de bekendste musicalcomponisten ter wereld. De workshop staat onder leiding van Michelle van de Ven. Michelle weet als geen ander hoe ze met het repertoire van Andrew Lloyd Webber moet omgaan. Zo speelde ze de afgelopen jaren met regelmaat de vrouwelijke hoofdrol van Christine in de Duitse versie van The Phantom of the Opera en was in Nederland te zien in Aspects of Love.
 
In de workshop, toegankelijk voor iedereen vanaf 15 jaar, werken de leerlingen samen met Michelle aan een geloofwaardige benadering van de nummers, waarbij de focus zal worden gelegd op het acteren en het zingen. De workshop vindt plaats in de Q-Factory in Amsterdam.
 
 Meer informatie