Musicalnieuws.nl

Spannende Brandweerman Sam in première voor een enthousiast publiek

Van het redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg en de held van de buurt is weer terug, met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Op zondag 4 oktober 2020 ging in Theater Spant in Bussum de nieuwe familiemusical Brandweerman Sam - De Verloren Piratenschat in première en MusicalNieuws was erbij.

De zaal in het Spant zag er gezellig rood uit met al de brandweerman-helmpjes in het publiek. Dol enthousiast werd er mee gedanst met de leuke aanstekelijke liedjes. Maar ook werd er geweldig meegeleefd door de aanwezige kinderen en vonden ze het op sommige momenten best spannend, maar gelukkig liep het allemaal goed af.

Het verhaal
Ooit heeft de beruchte piraat Piekepolder Piet zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Een spannende schattenjacht gaat van start! Maar, als de ondeugende Norbert besluit om zelf op schattenjacht te gaan, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. In deze show zien we naast Brandweerman Sam en zijn vrienden Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert, ook nog 2 echte mensen piraten: Raddraaier Roos en Haaietand Harry.

De enige kleine tegenvaller voor de aanwezige kinderen was dat de première volledig corona-proof was, waardoor de normale “meet-en-greet” helaas niet door kon gaan.

Ga zelf dit spannende avontuur zelf bekijken in het theater en kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag