Musicalnieuws.nl

Solovoorstelling Huub Stapel wegens succes verlengd!

Het Huwelijk, de solovoorstelling van Huub Stapel, wordt wegens de aanhoudende vraag naar kaarten verlengd. Inmiddels zijn er al 55.000 kaarten verkocht en is het merendeel van de voorstellingen van de huidige tour uitverkocht. Het Huwelijk wordt verlengd tot en met februari 2021.

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle solovoorstellingen Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en MV2. ‘Het Huwelijk is weer zo’n voorstelling die ik wel 500 keer wil spelen. Er is niets mooiers dan spelen voor een zaal die uit z’n dak gaat’, aldus Huub Stapel.

In Het Huwelijk filosofeert, confereert, dicht en speelt Huub als ervaringsdeskundige virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk….

De kaartverkoop voor de verlenging is al deels gestart. Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.hethuwelijk.nu

Credits:
Met: Huub Stapel
Regie: Paula Bangels
Script: Haye van der Heyden
Producent: MORE Theater Producties

Producties Musical 2.0 - 2024/2025