Musicalnieuws.nl

Soldaat van Oranje - De Musical: de 3.000ste voorstelling

Zaterdagavond 30 april speelt Soldaat van Oranje - De Musical zijn 3.000ste voorstelling in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Een unieke nieuwe mijlpaal die de productie viert met het aanwezige publiek. Daarnaast maakt iedereen kans om het mee te vieren via een online prijsvraag. Het is die zaterdag overigens ook precies 11,5 jaar geleden dat de musical in première ging en sindsdien zagen al meer dan 3,2 miljoen bezoekers de voorstelling.  Producent Fred: "Wat intens mooi dat we na zo'n bewogen periode juist nu weer samen met ons publiek een bijzonder moment kunnen beleven. Die avond van de 30e april hebben we - sinds de allereerste voorstelling - het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden al 3.000 keer kunnen doorvertellen aan onze bezoekers. En zij weer hun eigen, persoonlijke familieverhalen aan familie en vrienden. Zo houden we samen een belangrijk deel van onze geschiedenis in leven."

Soldaat van Oranje - De Musical is een van de drie kanshebbers op de Publieksprijs Beste Musical 2022. De winnaar wordt 28 april tijdens het Musical Award Gala bekendgemaakt. Stemmen kan online t/m 25 april en per sms/telefoon tijdens het Gala. In 2021 werd de productie op de Uitmarkt bekroond met de Musical Award Publieksprijs favoriete origineel Nederlandse musical aller tijden.  Soldaat van Oranje - De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh


Producties Musical 2.0 - 2024/2025