Musicalnieuws.nl

Sir Tim Rice eregast bij THE GRAND FINAL van Jesus Christ Superstar op zaterdag 6 mei

Tim Rice, award winning tekstschrijver van talloze musicals, waaronder Jesus Christ Superstar, is aanstaande zaterdag, 6 mei 2017, eregast tijdens THE GRAND FINAL van Jesus Christ Superstar in de Rotterdam Ahoy.

Marc Muller, CEO van TEC Entertainment, is vereerd met de komst van de legendarische tekstschrijver. ”Tim Rice zag deze versie een aantal jaar geleden in Italië en verklaarde toen dat dit de beste productie van Jesus ChrIst Superstar ooit is. Op onze uitnodiging liet hij weten dat hij graag tijd vrij maakt in zijn agenda om naar Rotterdam te vliegen, naar THE GRAND FINAL met de hoofdrolspelers uit de filmversie van Jesus Christ Superstar: Ted Neeley, Yvonne Elliman en Barry Dennen.”

Tim Rice schreef samen met Andrew Loyd Webber de teksten voor Jesus Christ Superstar, maar ook Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Evita. Daarnaast schreef hij de liedteksten voor musicals als Chess, The Lion King, Aida en Aladdin. Hij werd in 1994 door koningin Elizabeth geridderd en won onder meer een Academy Award, een Golden Globe, een Tony Award en een Grammy Award.

THE GRAND FINAL is de spectaculaire afsluiting van de succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar op 5, 6 en 7 mei 2017 in de Rotterdam Ahoy. Met een uitgebreidere cast en orkest is dit een unieke, laatste kans om de legendarische Ted Neeley, 45 jaar na het uitkomen van de film Jesus Christ Superstar, te zien schitteren in de rol van zijn leven.

De allerlaatste kaarten voor THE GRAND FINAL van Jesus Christ Superstar in de Rotterdam Ahoy zijn te koop via www.jesuschristmusical.nl of via Eventim: 0900 – 1353 (€ 0,45 per minuut) of www.eventim.nl.