Musicalnieuws.nl

Showbizzcoryfeeën Katja Retsin en Anne de Baetzelier stralen in Winterrevue: A Night at the Movies

Op 22 december is er de feestelijke première van de vierde Winterrevue met het thema "A NIGHT @ THE MOVIES". Traditiegetrouw werden pers en heel veel schoon volk op de rode loper uitgenodigd. Bijzonder spannend voor showbizzcorryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin die het beste van zichzelf gaven tijdens de spetterende show. Regisseur Stany Crets haalde ze volledig en met succes uit hun comfort zone waarbij de dames niet enkel werden ingezet als presentatrices maar evengoed als zangeressen, danseressen of actrices in een sketch

Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke zorgden opnieuw voor een indrukwekkende live-show. Een feest voor oog en oor met een sterk ensemble en een schitterende live-band. Het publiek kan nog  tot en met 13 januari genieten van "A NIGHT @ THE MOVIES" in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Snel wezen is de boodschap. 
 
DE WINTERREVUE - "A NIGHT @ THE MOVIES" IS EEN TOTAALCONCEPT MET EEN BIJZONDER STERKE BASIS EN VERRASSENDE SPECIAL GUESTS.

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de WINTERREVUE. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, kon een vierde editie niet uitblijven. De WINTERREVUE is uitgegroeid naar meer dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet, enz. Geniet tijdens de feestdagen van een zorgeloze portie ‘feel good’ met de nodige glamour en glitter. 

Stany Crets weet verdomd goed wat kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast waar hij twee indrukwekkende showbizzdames aan toevoegt als host, nl. Anne De Baetzelier en Katja Retsin. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters maken samen met Katja en Anne een onvergetelijke voorstelling vol glamour, klasse, humor en natuurlijk met veel verrassende wendingen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE - WINTERREVUE - A NIGHT @ THE MOVIES
WINTERREVUE vanaf 14 december 2018 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.

•    Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament  – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
•    Met: Anne De Baetzelier, Katja Retsin, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke. 
•    Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
•    Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
•    Data: van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 13 januari 2019. 
•    Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten. 
•    Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025