Musicalnieuws.nl

Sempre Sereno speelt de sterren van de hemel in Our House

Sempre Sereno speelt jaarlijks de sterren van de hemel. Na 2,5 jaar stilte mochten zij eindelijk hun versie van de energieke jaren-80 musical Our House tonen aan een enthousiast publiek.

Op zijn zestiende verjaardag wil de rasechte Amsterdammer Joe Rossi indruk maken op de mooie Sarah. Inbreken in een leegstaand pand lijkt de perfecte manier om haar voor zich te winnen. Wanneer Joe en Sarah echter dreigen te worden ontdekt, komt Joe voor een belangrijke keuze te staan: zichzelf aangeven of vluchten. Het goede of slechte pad, een simpele kwestie toch? In Our House volgen we Joe wanneer hij het goede pad kiest, én het slechte. In beide gevallen zal hij moeten leven met de gevolgen van zijn keuze. Ondertussen dreigt Joe’s ouderlijk huis in handen te vallen van een hebzuchtige projectontwikkelaar. Zal het Joe lukken om de Rossistraat te redden en het meisje van zijn dromen voor zich te winnen?

Frits Tutuarima mag de rol van Joe Rossi op zich nemen. Hij doet dit fantastisch. Geweldige spel en een fijne zangstem dragen dit stuk naar een hoger niveau. Floor Mossink mag (vooral) in de tweede akte haar vocale register laten horen. Prachtige heldere stem en een heerlijke verschijning. Het enthousiaste geheel komt soms wat rommelig over. Maar ook de liefde voor elkaar spat het toneel af. Niks is leuker dan zien dat de mensen genieten van hun hobby. Geweldige grootse groepsnummers worden afgewisseld door prachtige kleine liedjes. Alles klopt van begin tot eind.

Sempre Sereno is een amateurmusicalvereniging uit Wageningen bestaande uit een grote groep musicalliefhebbers die jaarlijks een productie op de planken brengt. Sempre Sereno staat voor musical met ambitie gecombineerd met het echte verenigingsgevoel. Wij kijken nu al uit naar hun volgende uitdaging : Fiddler on the Roof

Door Jennifer Hoffmann

Kijk op onze facebookpagina voor ons fotoalbum