Musicalnieuws.nl

School dicht? Pretpark open!

Kinderpretpark Julianatoren opent haar poorten op veler verzoek op de stakingsdag donderdag 5 oktober. ‘Normaal gesproken zijn wij dan gesloten. Wij kregen alleen zoveel vragen of wij open willen gaan op deze dag, dat wij hebben besloten om hier gehoor aan te geven ’ geeft de algemeen directeur Jeroen Buter aan. ‘We maken deze dag aantrekkelijk met een stakingskorting en kinderen kunnen een schoolreis in seizoen 2018 voor hun groep winnen’.

Een ieder heeft er de laatste tijd vast al het een ander over gehoord; leerkrachten van basisscholen maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van kinderen. Helaas hebben de inspanningen van diverse partijen tot nu toe nog niet geleid tot acceptabele verbetering. Reden voor veel leerkrachten om op 5 oktober af te reizen naar Den Haag om daar actie te voeren. Het verzoek aan de ouders van basisschoolkinderen is om zelf voor opvang te zorgen. En wat is dan leuker om er samen met je kinderen een leuk dagje uit van te maken.

Online € 7,50 stakingskorting en maak kans op een schoolreis! Bezoekers krijgen op deze stakingsdag online via www.julianatoren.nl maar liefst € 7,50 korting op een toegangkaart. Je betaalt dan online voor een toegangskaart geen € 22,50 maar slechts € 15,00 p.p.. En dat is nog niet alles: indien de leerling een mooie tekening of knutsel mee neemt waarop de school, de leerkracht en/of de klasgenoten staan afgebeeld, maken ze kans op een schoolreis (entree + pretpakket) voor hun eigen groep in seizoen 2018. Je levert je mooie creatie, met de naam van je school, je eigen naam, e-mailadres en geboortedatum, in bij Jul’s Brievenbus (onderaan bij de Julianatoren). De winnaar krijgt persoonlijk een bericht.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025