Musicalnieuws.nl

Samson & Marie lanceren zomersingle en hebben nog meer nieuws

Samson & Marie, het populaire duo geliefd bij jong en oud, kondigen met veel enthousiasme de release aan van hun nieuwste zomersingle "De Antillen". Dit is het vierde opeenvolgende zomerlied dat zij uitbrengen, na het grote succes van hun laatste nummer "Wij gaan naar Spanje", dat inmiddels meer dan 1,3 miljoen keer is bekeken op YouTube.

"De Antillen" neemt luisteraars mee op een muzikale reis naar de prachtige Caribische eilanden. Marie verklapt: "Samson en ik gaan dit jaar naar de Antillen. In dit lied zingen we over het ontspannen in een hangmat, het eten van kokosnoten en natuurlijk het genieten van de tropische zon! Laat de zomer maar beginnen!
In de bijbehorende muziekvideo zijn ook enkele bekende gezichten te zien, waaronder Brandweerman Bill (gespeeld door Michiel de Meyer), Bakkerin Florentine (gespeeld door Martine de Jager) en de Burgemeester (gespeeld door Walter de Donder). Deze personages zijn al bekend bij trouwe Ketnet-kijkers van de reeks "Samson & Marie IJsjestijd".

Kerstshow

De Kerstshow is een langlopende traditie die Samson & Marie voortzetten sinds Gert de fakkel aan Marie heeft overgedragen. De tweede Kerstshow van het duo gaat dit jaar van start in De Panne op 23 december. Nadien verhuizen ze naar de Elisabethzaal in Antwerpen. Met ballet en koor belooft de show een feestelijk spektakel te worden voor de hele familie, met alle grote hits van Samson & Marie.

Tijdens deze magische show worden Samson & Marie niet alleen vergezeld door de geliefde Burgemeester, maar maken ook Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine voor het eerst hun opwachting.

Tickets & info: studio100.com Locaties: De Panne vanaf 23 december Antwerpen Elisabethzaal vanaf 30 december

Producties Musical 2.0 - 2024/2025