Musicalnieuws.nl

Samson & Marie IJsjestijd vanaf maandag 7 november te zien bij AVROTROS op NPO Zappelin

Vanaf aanstaande maandag 7 november zijn bij AVROTROS op NPO Zappelin de nieuwe belevenissen van Samson & Marie te zien. In hun gloednieuwe reeks “Samson & Marie IJsjestijd” nemen ze in vijftig aflevering de kijkers mee op hun avonturen. In deze afleveringen krijgen ze o.a. hulp van de Nederlandse acteurs Samir Hassan en Martine de Jager.

Samson & Marie trakteren de kijkers op de lekkerste ijsjes en de leukste verhalen in hun pop-up ijssalon! Ze hebben hun busje omgetoverd tot een ijssalon dat neerstrijkt op een stadsplein. Het vrolijke duo maakt er in een mum van tijd een gezellig plekje van, waar je graag wil zijn en iedereen zich op slag welkom voelt. Daarbij ontmoeten ze heel wat leuke vrienden, zoals Brandweerman Bill (Michel de Meyer), Bakkerin Florentine (Martine de Jager), Kunstenares Trees (Goele de Raedt) en Turnleraar Tarik (Samir Hassan). Ook de geliefde Burgemeester (Walter de Donder) is weer van de partij. De vijftig afleveringen van “Samson & Marie IJsjestijd” zijn vanaf 7 november iedere dag om 07.00 uur in de ochtend te zien bij AVROTROS op NPO Zappelin. 

Kijkers hebben Samson & Marie vanaf het begin in hun hart gesloten. Nadat Marie Verhulst in december 2019 bekend heeft gemaakt om met Samson in de voetsporen van haar vader te stappen, is het een groot succes. Het iconische duo speelt inmiddels zowel in België als Nederland voor volle zalen. 

Vanaf februari 2023 zijn Samson & Marie in het theater te zien met de voorstelling ‘Het Theaterspookje’ Tijdens deze nieuwe show ontmoet Samson een lief theaterspookje waar hij een geheime vriendschap mee sluit. Van Leemhuyzen en Alberto hebben geen idee van deze vriendschap en zijn bang voor het spookje. Ze besluiten hem te vangen. Hopelijk loopt het goed af voor Samson zijn nieuwe vriendje! Marie Verhulst: ‘Samson en ik zijn echt de allerbeste vriendjes. Sinds ik zijn nieuwe baasje ben, hebben wij al zo veel avonturen meegemaakt, maar wij hebben nog nooit met zijn tweeën een theatershow gehad. Ik ben benieuwd wat voor avonturen Samson en ik daar gaan beleven!’

De nieuwe voorstelling is vanaf eind februari 2023 te zien in Roosendaal en Rotterdam.

Tickets & Info: https://studio100.com/nl/nl/algemeen/shows/samson-marie-het-theaterspookje


Producties Musical 2.0 - 2024/2025