Musicalnieuws.nl

’s-Gravenstad speelt Broadway klassieker ‘Oklahoma!’

Op 16 en 17 maart 2018 zal ’s-Gravenstad ‘Oklahoma!’ op de planken brengen. Deze klassieker was meteen een enorm kassucces. De musical haalde op Broadway het ongeëvenaarde aantal van 2.212 uitvoeringen.

Aan het succes werd vervolg gegeven met meerdere tours, internationale bewerkingen én een Oscar-winnende filmversie in 1955. De musical is de bron voor musical-evergreens zoals ‘Oh, What a Beautiful Mornin’ en ‘People Will Say We’re in Love’.

Sinds begin 2017 gaat de ’s-Gravenstad musical- en operettevereniging door het leven als ‘s-Gravenstad Muziektheater Zutphen. Met deze verandering wil de 55-jarige vereniging een nieuwe weg inslaan en een nieuwe en jongere groep spelers aan zich verbinden om de toekomst tegemoet te gaan. In de afgelopen 55 jaar was de vereniging een vaste gast van de Hanzehof met succesvolle operettes en musicals. De komende jaren richten ze zich op de grote succesnummers uit het musicalgenre.

Meer informatie: www.Gravenstad.nl of volg onze facebookpagina > https://www.facebook.com/sGravenstadMuziektheaterZutphen/