Musicalnieuws.nl

S A M E N van Theater Bellevue, De Kleine Komedie en Carré per 2 juli van start in Carré

Amsterdam, donderdag 18 juni 2020 – Koninklijk Theater Carré, De Kleine Komedie en Theater Bellevue gaan van start met de voorstellingen onder de naam S A M E N. De speciale voorstellingen zijn vanaf 2 juli te zien in Carré voor maximaal 100 bezoekers. De eerste artiesten die al waren bevestigd zijn Spinvis, Dolf Jansen, S10, Erik van Muiswinkel, Steef de Jong en Freek de Jonge. Naast de eerder aangekondigde artiesten zijn de volgende nieuwe namen toegevoegd aan het programma: Michelle David & The Gospel Sessions, Paul de Munnik en Sanne Wallis de Vries. Kaarten voor de voorstellingen van S A M E N zijn vanaf donderdag 18 juni om 9:00 uur verkrijgbaar.

100 bezoekers
Per 1 juli is het toegestaan maximaal 100 bezoekers toe te laten met inachtneming van de anderhalvemeter-maatregel. Voorstellingen spelen voor maximaal 100 personen is financieel niet rendabel, maar biedt wel een mogelijkheid om de deuren van het theater weer te kunnen openen voor bezoekers, artiesten en medewerkers. Het is een start om op te kunnen bouwen naar een zaalbezetting van 450 personen, de maximale capaciteit van Carré met een anderhalvemeter- indeling.

Zaalindeling Carré
De reguliere stoelen in de piste van het theater worden vervangen door bankjes en verdere decoratie, om toch een bijzondere en intieme theaterbeleving te creëren. Voorstellingen duren maximaal anderhalf uur zonder pauze. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalvemeter-regel. Veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop.

Kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop voor S A M E N start donderdag 18 juni om 9:00 uur via Carre.nl.