Musicalnieuws.nl

Rudolph van Veen keert in december terug in het theater!

Rudolph van Veen is terug in het theater en neemt het publiek mee in een geurende voorstelling waar iedereen iets van opsteekt! Met anekdotes, mooie verhalen en kookdemo’s inspireert hij de bezoekers om de heerlijkste dingen thuis op tafel te kunnen zetten. Multi-instrumentalist Diederick Ensink is elke voorstelling te gast in de Bakery en steekt de meest iconische kerstmuziek in zijn eigen fonkelnieuwe jasje. Hij bakt natuurlijk mee en neemt ook de uitdaging aan om van alledaagse keukengeluiden nieuwe muziek te smeden. Rudolph en Diederick brengen iedereen in de juiste mood voor de feestdagen!De voorstelling wordt geproduceerd en geregisseerd door theatermaker Mark van Ierssel.

Wat gaan we te zien krijgen in Rudolph’s Bakery Live?

Rudolph: “Het is een theatershow waarbij ik letterlijk en figuurlijk een kijkje in mijn keuken geef. Middels verhalen en anekdotes en natuurlijk demonstraties van verschillende recepten hoop ik iedereen te inspireren zelf ook heerlijk ontspannen de feestdagen door te komen. De sfeer is daarbij op en top gezellig met Diederick Ensink als multi-instrumentale gast. Diederick is net als ik een enorme kerstliefhebber en is al maanden bezig met een prachtig muzikaal arrangement dat een heel belangrijk onderdeel vormt van de show. Wij verheugen ons allebei enorm om er samen een ouderwets gezellig en inspirerend avondje uit van te maken”.

In de maand december 2022 speelt de voorstelling in 20 zalen in ons land, waaronder in het Nieuwe Luxor in Rotterdam, Amphion in Doetinchem, Schouwburg Amstelveen en het KennemerTheater in Beverwijk.

Ga voor een compleet overzicht,meer informatie en kaartverkoop naar www.rudolphskitchen.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025