Musicalnieuws.nl

Romeo & Julia - Goedemorgen Theaterproducties -Een tragedie om je vingers bij af te likken

De eerste beelden van Romeo & Julia zijn zojuist naar buiten gebracht. De voorstelling, waarbij de pizza’s om je oren vliegen en de liefde bloeit is nu te zien in de theaters door heel Nederland.

De vaders van Romeo en Julia hebben allebei al jarenlang een pizzeria in de stad en al even lang gooien ze bij elkaar de deegrollers door de ruiten. Wie maakt er hier de beste pizza? Knokpartijen in de nauwe Italiaanse steegjes zijn inmiddels normaal. Terwijl de concurrentiestrijd steeds heviger woedt, bloeit de liefde tussen Romeo en Julia op. Maar deze liefde krijgt geen eerlijke kans als niet eerst de familieruzie wordt opgelost. Er komt een plan, een romantisch plan, en de uitvoering verloopt goed, totdat er weer in een straatgevecht een dode valt…
 
Pizza's vliegen je om de oren in deze snelle bewerking van Romeo & Julia! Het wereldberoemde verhaal van de twee verliefde pubers die tegen de trots van hun vaders in de familieruzie voor eens en voor altijd proberen te stoppen. Deze voorstelling doet eer aan Shakespeare, maar laat een jong theaterpubliek met een frisse blik dit verhaal ontdekken. 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025