Musicalnieuws.nl

Repetities [Werktitel] - De Nieuwe Lichting gestart

Nieuw musicalmateriaal van en door de talenten van de toekomst.

Vandaag is het nieuwe theaterseizoen feestelijk ingeluid door dé nieuwe musicalmakers en performers van de toekomst. De cast en het creative team van [Werktitel] - De Nieuwe Lichting kwam voor het eerst samen bij MusicalMakers voor de eerste repetitiedag. De voorstelling is in september slechts 5 keer te bewonderen: achtereenvolgens in Utrecht, Zwolle, Spijkenisse en Amsterdam.

[Werktitel] - De Nieuwe Lichting
Dompel je onder in een heerlijke musicalavond met prachtige liedjes, spetterende shownummers en indrukwekkende spelmomenten, uitgevoerd door de nieuwe talenten van de toekomst. Aangrijpende solo’s, grootse groepsnummers en aanstekende dansmoves, het komt allemaal voorbij. Naast bestaande en bewerkte nummers uit recente Broadway en West-End musicals wordt gloednieuw materiaal opgevoerd. Het programma wordt samengesteld door componisten en schrijvers, geselecteerd door MusicalMakers. Zij koppelen thema’s uit hedendaagse musicals aan hun eigen verhalen.

Cast en creative team
De cast van [Werktitel] - De Nieuwe Lichting bestaat uit Shanice Redan, Lindy Zimmer, Cheyenne Herdigein, Jelle Verbogt, Iwan Oorburg, Jip Verdellen, Teuntje Post en Maggie Symonds. Het creative team staat onder artistieke leiding van Stephen Liebman en Anouk Beugels, die ook de regie op zich neemt. De muzikale leiding is in handen van Marco Hoving en Roxana Verwey is regie-assistent en choreograaf. De talentvolle makers die bestaande nummers bewerken en nieuw materiaal creëren zijn componist Jelle Hoekstra en schrijvers Giefa Boomdijk, Ryan Pinas, Lindy Zimmer en Cheyenne Herdigein.

[Werktitel] - De Nieuwe Lichting is een productie van MusicalMakers i.s.m. Stichting Nanoek.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025