Musicalnieuws.nl

Repetities van start voor Masha en de Beer

Deze week zijn de repetities begonnen van de spiksplinternieuwe familiemusical ‘Masha en de Beer Live!’. Als startsein van de repetitieperiode is in de Van Hoorne Entertainment Studio’s met de cast en crew een heerlijke slagroomtaart aangesneden. De beregezellige familievoorstelling zal vanaf vrijdag 2 november 2018 te zien zijn met ruim 100 shows in theaters door heel Nederland en vanaf zaterdag 24 november 2018 met 9 shows door heel Vlaanderen.

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan in de foyer van het theater.

Masha en de Beer is van 2 november 2018 tot en met 2 juni 2019 te zien in het theater. 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025