Musicalnieuws.nl

Repetities Pipo en de Piratenprinses gestart

Sapperdeflap! Vandaag zijn de repetities voor de nieuwe voorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’ van start gegaan. In de studio van Van Hoorne Entertainment werd met de cast en crew een enorme slagroomtaart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. Deze vrolijke familiemusical zal vanaf zondag 6 mei te zien zijn in de Nederlandse theaters

Naast de succesvolle tv-serie ‘De nieuwe avonturen van Pipo’ bij RTL Telekids is Pipo de Clown binnenkort dus ook in het theater te zien met zijn eigen familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist Pipo de wereld af in zijn wiebelende Pipowagen, op zoek naar de prachtigste plekjes voor hun muzikale circusvoorstelling. Maar de Dikke Deur zit het gezelschap continu op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. In ‘Pipo en de Piratenprinses’ bedenkt hij weer een sluw plannetje. Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

De volledige cast van de tv-serie zal te zien zijn in het theater: Mitch Blaauw als Pipo de Clown, Liset Vrugteveen als Mammaloe, Joris Gootjes als Klukkluk en Simon Zwiers als de Dikke Deur.

Pipo en de Piratenprinses is van 6 mei tot en met 3 juni 2018 te zien in de Nederlandse theaters. Na een korte zomerstop komt de voorstelling vanaf oktober t/m december 2018 weer terug naar het theater.