Musicalnieuws.nl

René van Meurs ontvangt Platina ticket uit handen van Richard Groenendijk voor het verkopen van meer dan 50.000 kaarten

Op donderdagavond 8 juni werd René van Meurs in een overvol Nieuwe Luxor Theater verrast met een Platina ticket voor het verkopen van meer dan 50.000 tickets voor zijn voorstelling 2636.

René van Meurs ontving deze award uit handen van Richard Groenendijk, die lovende woorden overhad voor zijn jongere cabaretcollega "René is een ontzettend harde werker en heel ambitieus. Hij is heel erg grappig en heel persoonlijk en dat maakt hem zo ontzettend goed!". De voorstelling in het Nieuwe Luxor was de één na laatste van de tournee van dit seizoen. Op vrijdag 9 juni speelt René de laatste in een vol Carré.

Van Meurs over het ontvangen van het platina ticket: “Het is een enorme eer dat er na twee jaar totale stilstand eindelijk weer zoveel mensen naar het theater komen! Ik ben enorm trots op deze voorstelling en vind het te gek dat m’n publiek me weer zo massaal weet te vinden!” De voorstelling 2636 is een vader-zoon-vader vertelling over een reis naar Schotland met zijn eigen vader en de reis naar Van Meurs eigen vaderschap. 2636 werd door de pers geprezen met 4- en 5-sterrenrecensies:

Branchevereniging VVTP (Vereniging voor Vrije Theater Producenten) heeft onlangs drie awards voor de theaterindustrie in het leven geroepen. Naast het Platina ticket (voor meer dan 50.000 kaarten) zijn er ook Diamanten- en Gouden tickets voor respectievelijk 100.000 en 25.000 verkochte kaarten.

Het succes van 2636 wordt vanaf 2 september 2023 voortgezet wanneer René de reprise gaat spelen met nog zo’n 23 voorstellingen door het hele land. Speellijst via www.renevanmeurs.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025