Musicalnieuws.nl

René van Meurs debuteert wegens succes in koninklijk theater Carré

Inmiddels zijn er bijna 45.000 kaarten verkocht voor zijn voorstelling Hunkert. En dat voor een tournee die meerdere keren afgekapt werd door lockdowns. Heel bijzonder dus, dat René van Meurs wegens succes zal debuteren in Koninklijk Theater Carré op 21 januari 2022. De kaartverkoop is reeds gestart

“Ik zag er Youp, ik zag er Jochem, Claudia en Freek… en dat ik er nu zelf te zien ben, vind ik ongelofelijk! Zo ontzettend tof, zin om dit feestje met heel veel mensen te vieren!” aldus René.

René van Meurs werd bekend bij het grote publiek door zijn optredens bij Comedytrain, recente deelname aan Expeditie Robinson, drie eerdere theaterprogramma’s en vele virale video’s en tweets. Zijn succesvoorstelling Hunkert werd door pers en publiek lovend ontvangen. “Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig” schreef dagblad Trouw erover.

Over Hunkert:
Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om liefde te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook vanavond weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt ernaar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Over René:
René van Meurs is lid van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met drie avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en met zijn vorige voorstelling Ik beloof niks werd hij zelfs genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Nu pakt hij door, met zijn avondvullende voorstelling Hunkert.

Credits:
Regie: Laurens Krispijn de Boer | Techniek: RR-Works (Ramon Rijsdijk)

Producties Musical 2.0 - 2024/2025