Musicalnieuws.nl

Purple zoekt nieuw talent met grote auditie ronde

20 september start Theatergroep Purple met de audities voor de humoristische en nostalgische musical “Heerlijk duurt het langst” van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Voor deze productie zijn wij vooral op zoek naar mannen in alle leeftijdscategorieën! Word jij onderdeel van Purple’s ensemble? Of ga je voor een hoofdrol in deze geweldige musical die volgend jaar juni te zien zal zijn in de grote zaal van Theater de Purmaryn? Meld je dan vandaag nog aan voor de grote auditie ronde.

Back to the 60’s
Speel mee in “Heerlijk duurt het langst”, een muzikaal verhaal gesitueerd in de jaren zestig, één van de meest opmerkelijke decennia van de afgelopen eeuw. Het verhaal gaat over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hun huwelijk belandt in zwaar weer als Ido valt voor de charmes van zijn secretaresse Emma en Marian zich in de troostende armen van buurman Ton stort. Dochter Pinkie ziet het allemaal met lede ogen aan, tenminste, als ze haar ogen even kan afhouden van de eindeloze rij vriendjes. Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden als zij wil emigreren. Gelukkig is er altijd nog de kruidenier, om het leven psychologisch te duiden.

Sneak preview op de UITdagen
Kom zaterdag 22 september naar de UITdagen in Purmerend, Theatergroep Purple zal tussen 14:00 en 14:30 in de grote zaal van Theater de Purmaryn een korte preview geven voor het komende theaterseizoen met een scene uit “Heerlijk duurt het langst” maar speelt ook twee scènes uit onze vorige succesproductie: “Bad Girls” die vorig jaar, avond na avond onder een daverend applaus en lovende kritieken werd ontvangen.

Blijf op de hoogte
Er staat het komende seizoen een hoop te gebeuren voor Theatergroep Purple, wat dit allemaal inhoud kunnen wij helaas nog niet verklappen maar wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en betrokken blijven? Word lid van onze Facebook-pagina en volg ons via op instagram via @Purplemusical zodat je niks mist!

Ben jij ons nieuwe talent?
De audities vinden plaats op 20 september in het Dorpshuis Wijdewormer in Neck, de vaste locatie voor de wekelijkse repetities van Purple. Dit is jou kans op door te breken in een semi- professionele Annie M.G Schmidt musical, wie wil dat nou niet? via Info@theatergroeppurple.nl of neemt contact op via de Facebook-pagina van Theatergroep Purple.