Musicalnieuws.nl

Publieksfavoriet 'Geen paniek!' langer te zien in DeLaMar

De zesde zomerkomedie van het DeLaMar Theater Geen paniek! blijkt de grootste favoriet van het publiek tot nu toe. Niet eerder sinds het ontstaan van deze theatertraditie in 2012 ontving het theater zoveel enthousiaste reacties van het publiek. De eerste 6 speelweken zijn dan ook veel sneller zo goed als uitverkocht dan aanvankelijk bedacht. Daarom is besloten vanaf vandaag extra voorstellingen van Geen paniek! in verkoop te nemen. Na een korte break is de populaire zomerkomedie vanaf 17 augustus weer te zien in het DeLaMar Theater. Vanaf eind september maakt Geen paniek! ook een korte tournee langs vier theaters in Nederland.

Geen paniek!
Geen paniek! is een komedie over een klucht; een hilarische toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen.
In Geen paniek! zien we de generale repetitie en een deel van de tournee van de klucht Niets aan. Het loopt niet zoals het zou moeten; ruziënde acteurs, een gefrustreerde regisseur, geheime relaties en een wankel decor. De klucht bezwijkt onder de druk van artistieke, emotionele en financiële problemen. Geen paniek! is de ultieme zomerkomedie met heel veel deuren en rekwisieten, opkomsten en afgangen en een hoge grapdichtheid.

Met: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van der Toorn, Guy Clemens, Wendell Jaspers, Peter Bolhuis, Pauline Greidanus, Johanna Hagen en Justus van Dillen

Regie: Antoine Uitdehaag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025