Musicalnieuws.nl

Programmeurs, dit wil je niet missen: Mats Hoogland van de liefde wil ik zingen!

Hij zingt. Zingt over de liefde. Hele kwetsbare liedjes die je bij de strot grijpen, hele grappige, grote, en hartverwarmende liedjes. Doorweven met verhalen uit zijn eigen kindertijd met humor en zelfspot.

22 is hij, 2 meter lang, en met een gouden strot. "Hij kan echt alles met die stem" zegt regisseur Ellen Evers die verantwoordelijk is voor de regie "je zegt: Mats doe het zus of zo, en hij doet het". Het is zijn eerste solo programma, dat opvalt door grote muzikaliteit en professionaliteit.

Indrukwekkend is ook het combo dat hem begeleid. Met Rutger Laan op piano en hoofd verantwoordelijk voor de verrassende arrangementen, van K3 maar dan een jazz versie, tot de ballade van Bassie als echte kleinkunst. Samen met de broer van Mats, Lars Hoogland op contrabas en Twan Ranzijn op drums staan ze met zichtbaar plezier muziek te maken. Perfect op elkaar ingespeeld begeleiden ze Mats op zijn reis door de muzikale wereld van liefdesliedjes.

Mats Hoogland heeft het soort charme dat hij het publiek onmiddelijk voor zich inneemt. En het leuke is, die charme is echt. 

Ondersteund door lichteffecten en een prettig rustig decor verzorgt hij in het Tip Top Theater een programma dat het publiek  ontroert.
" Het was ontroerend mooi! En origineel en soms ontzettend grappig! Dus, ga het zien!",  "ik moest ervan huilen"  aldus het publiek.

Dit verdient een groot publiek. Dus programmeurs je kunt vandaag en morgen nog komen luisteren en deze jongen in je programmering vlechten. Je zult er een breed publiek mee verrassen en verwennen.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025