Musicalnieuws.nl

Priscilla Knetemann in musical ‘Voor alles een eerste keer’

Volgende week zal de musical ‘Voor alles een eerste keer’ te zien in het theater. Vandaag maakt STENT Producties bekend dat Priscilla Knetemann toegevoegd is aan de cast van de musical. Zij zal de rol van Senta op haar nemen.

Priscilla zal niet te zien zijn in de musical, maar wel te horen! Deze week duikt ze de studio in om de rol van Senta in te spreken, de overleden vriendin van de vier jeugdvrienden.

De musical vertelt het verhaal over de twintigers Siem (Rose-Anne van Elswijk), Kerwin (Mitch Wolterink), Boaz (Thomas Kuipers) en Klaartje (Daisy Duin). Zij komen bij één nadat hun schoolvriendin Senta (Prisiclla Knetemann) heeft besloten uit het leven te stappen. Hun samenkomst zorgt ervoor dat ze herinneringen op halen over hun eerste keren die zij in de tussentijd hebben meegemaakt. Er wordt tegelijkertijd een ode gebracht aan de Nederlandse popmuziek.
 

De musical ‘Voor alles een eerste keer’ voor doven en slechthorenden

Vanaf volgende week woensdag zal de musical ‘Voor alles een eerste keer’ te zien zijn in het theater. Eén van de voorstellingen zal getolkt worden door twee tolken. Hierdoor maakt STENT Producties het mogelijk dat dove en slechthorende mensen de voorstelling kunnen bezoeken.

De voorstelling met gebarentolk gaat door op zondag 14 mei om 19:00 uur. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk. De overige voorstellingen vinden plaats van woensdag 10 mei t/m zondag 14 mei.

De musical is van 10 t/m 14 mei te zien in Theater De Fransche School in Culemborg.

Tickets en informatie: www.vooralleseeneerstekeer.nl