Musicalnieuws.nl

Prins Floris van Oranje organiseert ‘bedankconcert’ voor de zorg in de Ziggo Dome

Op 10 september aanstaande organiseert Prins Floris, zoon van Prinses Margriet en professor meester Pieter van Vollenhoven, in samenwerking met evenementorganisator 4PM Entertainment een gratis concert voor de zorg in de Ziggo Dome Amsterdam. Dit ‘Care 4 Care’ concert wordt georganiseerd om de zorgmedewerkers hartelijk te danken voor hun inzet tijdens de voortdurende Coronapandemie en als hart onder de riem gezien de zware werkdruk in de zorg. De organisatoren hopen met deze avond te kunnen bijdragen aan enige ontspanning.

‘Zorgmedewerkers uit het hele land hebben keihard gewerkt de afgelopen jaren en het is tijd om hen daarvoor te bedanken. Vanuit alle zorginstellingen voel je dat er behoefte is aan een collectief avondje ontspanning. Als blijk van waardering organiseren wij daarom in september een muzikale avond met DJ’s en liveoptredens van artiesten van Nederlandse bodem’. Deze bijzondere avond wordt mede mogelijk gemaakt door: AFAS, Aon, Dura Vermeer, CTP, GR8 Hotels, Nationale Postcodeloterij, Pon, Randstad, Somerset Capital Partners, Uijthoven Vastgoedadvies, Verwelius en de Ziggo Dome. Het Nederlandse Rode Kruis en het fonds Slachtofferhulp ondersteunen dit initiatief. “Wij willen iets terug doen, even ontspannen en vooral ontzorgen. Wij hopen dat het ‘Care 4 Care’ concert hieraan bijdraagt” aldus Floris van Oranje.
 
In de komende periode zullen verschillende brancheorganisaties in de zorg onze uitnodiging verspreiden. Zorgmedewerkers kunnen zich vervolgens via een online formulier gratis aanmelden. Er is ruimte voor 16.000 bezoekers bij het bedankconcert ‘Care 4 Care’ in de Ziggo Dome. 
 
Programma
De muzikale invulling van de avond zal bestaan uit Nederlandse artiesten en DJ’s. Met een breed programma belooft het een avond vol hits van eigen bodem te worden. Het definitieve programma zal op een later moment bekend worden gemaakt. Medeorganisator Floris van Oranje zal in ieder geval als DJ optreden.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025