Musicalnieuws.nl

Première van JEANS – BLAME IT ON THE BOOGIE swingt de pan uit

Op maandag 8 oktober 2018 was de première van de nieuwe wervelende show van The Magic of Jeans: “Blame It On The Boogie” in de Rijswijkse Schouwburg en MusicalNieuws was hierbij aanwezig.

Een avond Jeans staat ook al jaren garant voor een heerlijke muzikale avond en na het succes van A Brand New Day van het afgelopen theaterseizoen is ervoor gekozen om de cast bestaande uit: Rowan Smit, Xander Venema, Robbert Zwols, Max van Waard, Myrthe Bijlsma, Kirsten Fennis, Sarah van der Meer en Velorisa Yorks bij elkaar te houden en met de gehele groep verder te gaan.
Doordat er geen castwisselingen hebben plaatsgevonden zijn de castleden erg op elkaar ingespeeld. De stemmen van deze fantastische vocalisten klinken dan ook heerlijk samen!

Ook de vorig jaar ingeslagen weg om de show te moderniseren is goed bevallen en “Blame It On The Boogie” is hierop een perfect vervolg. Geen komische blokjes meer, maar meer aandacht aan de zang en de dans. De choreografieën van Ivo Chundro en Alessandro Pierotti  zien er geweldig en worden ook met verve uitgevoerd.
Wat niet veranderd is zijn de diverse muziekstijlen door elkaar, niet alleen oude nummers maar ook nieuwe nummers worden ten gehore gebracht, waarbij de zaal natuurlijk niet in de stoel kan blijven zitten en heerlijk mee danst.

 ‘Blame it on the boogie’ van The Magic of Jeans toert tot in maart 2019 door het land.
Toevallig  'n avondje niets te doen? Kijk dan voor de speeldata op www.themagicofjeans.nl en ga mee swingen met Jeans: “Blame It On The Boogie”

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025