Musicalnieuws.nl

Première komedie “Café Beveren” is de aftrap voor een gezellige, warme zomer in de Rode Zaal van het Fakkeltheater

Op 2 juli ging de gloednieuwe komedie "CAFE BEVEREN” in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Deze komedie is de opvolger van het succesvolle VIVA MINDERVA van het productiehuis Het Achterland.

Het wordt opnieuw dé zomerproductie in het Fakkeltheater en de reden om het theater een hele zomer lang open te houden. Genodigden en pers waren talrijk aanwezig om acteurs Janine Bischops, Peter Van Asbroeck, Linda De Ridder, Peter Van de Velde, Annemarie Picard en Thomas Van Goethem aan het werk te zien. “CAFE BEVEREN” is nog te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater tot en met 13 augustus.
 
VIVA MINERVA – een indrukwekkende cast  in een warmhartige komedie
Café Beveren is een fictief verhaal, sterk gebaseerd op het Antwerpse legendarische, gelijknamige café waar al 80 jaar een DECAP-orgel ten dans speelt. Acteurs Janine Bischops, Peter Van Asbroeck, Linda De Ridder, Peter Van de Velde, Annemarie Picard en Thomas Van Goethem kijken er al naar uit om aan de slag te gaan. De repetities verlopen alvast in opperbeste stemming. Het Fakkeltheater blijft deze zomer voor het tweede jaar op rij open want de première van Café Beveren is op zondag 2 juli in de Rode Zaal en de speelperiode loopt tot en met 13 augustus, telkens van vrijdag tot en met zondag.
 
CAFE BEVEREN - een volkse komedie van ‘t vat.
We nemen u mee naar het bekende Antwerpse volkscafé met het al even bekende DECAP-orgel en daar is een goede reden voor: Café Beveren bestaat namelijk 80 jaar! We maken kennis met de vaste stamgasten, zo is er Irma even oud als café Beveren maar op zijn minst nog even vitaal, Franske de simpele jongen die ieders hart steelt, Theo, stapelzot van het pijporgel en Nancy die voor ze haar ‘vitrien’ opent in de rosse buurt altijd nog even binnenspringt voor haar dagelijkse porto. Bazin Jeanine ziet ze maar al te graag komen. De dagelijkse routine wordt echter verstoord door een opmerkelijke gast een zekere Dennis uit Apeldoorn. Een charmante verschijning, tot blijkt dat zijn bezoek toch niet zo onschuldig is en Café Beveren op zijn grondvesten davert …
 
PRAKTISCHE INFO
CAFE BEVEREN  is een productie van vzw Het Achterland
www.cafebeveren.be
Van: vzw Het Achterland
Script & Regie: Jeroen Maes
Cast : Janine Bischops – Peter Van Asbroeck – Linda De Ridder – Peter Van de Velde – Annemarie Picard – Thomas Van Goethem

Deze voorstelling speelt van 30 juni tot en met 13 augustus ruim 21 voorstellingen in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.
 
TICKETS
Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be .   
De tickets kunnen ook telefonisch besteld worden op 070/246 036.
 
Op zondagmiddag kan de voorstelling tevens gecombineerd worden met een gezellig Breugelbuffet. Helemaal in de sfeer van het authentieke Café Beveren.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025