Musicalnieuws.nl

Power aan de Powervrouwen op de internationale vrouwendag

Op 8 maart, internationale vrouwendag was de première van de derde show van Powervrouwen in Gouda. Een prachtige datum voor deze show over herkenbare vrouwenzaken met hilarische sketches en het nodige zelfspot.

Na twee succesvolle revues zijn de Powervrouwen terug met een nóg gekker en nóg schaamtelozer programma.
De 6 vrouwen, actrices Pamela Teves (Wicked, Onderweg naar morgen), Lieneke Le Roux (Brozer, De Hoofdprijs), Mylène d’Anjou (Grease, Ciske de Rat) en Cystine Carreon (Pluk vd Petteflet, Gooische Vrouwen) veroveren, gesteund door Caitlin Baank en Willemien Slot, in deel 3 opnieuw het podium.

Vooral Cystine Carreon is voor ons de ster van de avond: ze kan prachtig zingen en stal onze harten.
De song I’m a survivor is op deze internationale vrouwendag natuurlijk de hit van de avond. Uiteraard is de strijd voor vrouwenrechten ook in 2017 nog lang niet volbracht en de kostuums die daarbij gebruikt worden zijn erg hilarisch.

Fijn hoor zo’n avondje lekker even genieten van herkenbare vrouwen dingen, spot over lichamelijk verval, afgunst, moeder zijn en het besef dat vrouwen van alle leeftijden worstelen en genieten van het doorkomen van het leven! Een beetje relativeren maakt het allemaal wel wat makkelijker en al helemaal met de mooie boodschap van deze actrices die het allemaal overtuigend op het podium brengen.

Ga dit zeker zien! De speellijst van Powervrouwen vind je HIER

Door Lydia Schippers