Musicalnieuws.nl

Populaire duo Titus & Fien komen terug naar het theater met een nieuwe Zomershow!

Vandaag is het zover, na drie uitverkochte zalen in de zomer van 2021, komt het populaire duo Titus & Fien deze maand terug naar het theater met een gloednieuwe Zomershow. Met grappige sketches, hun grote hits en natuurlijk de oliebollenband, kan het publiek rekenen op een middag lachen, gieren en brullen.

Het altijd groen geklede duo Titus & Fien is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Tien jaar lang waren ze te zien in diverse sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment, en wisten door hun grappen en grollen het publiek aan zich te binden. Daardoor is de populariteit van Titus & Fien inmiddels zo snel gestegen dat zij ook op andere plekken te vinden zijn. Zo veroverden ze het online publiek met de YouTubeserie “Titus & Fien Passen Op” en zijn ze wekelijks te zien op RTL 4. Nu het duo steeds meer bekendheid krijgt, besloten zij dat het tijd was hun sprookjesboek te sluiten en samen het theater in te gaan met hun eigen exclusieve theatervoorstellingen!

Groen & Gek
Titus & Fien roepen alle kinderen op om verkleed naar het theater te komen. Degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed komt, wordt zelfs op het podium geroepen en onderdeel van de show! Na afloop van de voorstelling is er voor iedereen tijd om met het komische duo op de foto te gaan. De Titus & Fien Zomershow is in de laatste twee weekenden van augustus exclusief te zien in het theater.

Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen via www.vanhoorne.com/live/titus_fien.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025