Musicalnieuws.nl

Pizza's vliegen om de oren tijdens start repetities Romeo & Julia

Deze week zijn de repetities voor de jeugdvoorstelling Romeo & Julia gestart. Barbara Sloesen en Leendert de Ridder zullen op de planken staan als Romeo & Julia. Joost Claes neemt de overige acht rollen op zich. Het wereldberoemde verhaal tourt vanaf oktober 2021 langs de Nederlandse theaters.

'Het is smullen om in dit iconische verhaal Romeo te spelen. Ik kan niet wachten om deze voorstelling aan heel Nederland te laten zien.’ aldus Leendert de Ridder. Joost Claes liet in een reactie weten: 'Het is een feest om Shakespeare op deze manier te spelen. Ik heb nog nooit zoveel rollen in één voorsteling vertolkt. Het is één grote verkleedpartij achter de schermen. Ik wil nooit meer minder!'

Goedemorgen Theaterproducties brengt met Romeo & Julia haar eerste klassieke titel voor jongeren naar de theaters. Pizza's vliegen je om de oren in deze snelle bewerking van Romeo & Julia. Het wereldberoemde verhaal van de twee verliefde pubers die tegen de trots van hun vaders in de familieruzie voor eens en voor altijd proberen te stoppen. “Deze voorstelling doet eer aan Shakespeare, maar laat een jong theaterpubliek met een frisse blik dit verhaal ontdekken.” aldus producent Fons van Rongen.

Kijk voor meer informatie op: www.goedemorgentheaterproducties.nl


Producties Musical 2.0 - 2024/2025