Musicalnieuws.nl

Pink Elephants on Parade van Jip Bartels op landelijke online tournee

De nieuwe Werkplaats Walhalla productie Pink Elephants on Parade ging op zaterdag 3 april 2021 online in première. De voorstelling is nog bij diverse andere theaters (online) te zien

De Werkplaats Walhalla Pitch is een jaarlijkse wedstrijd waarvan de winnaars de mogelijkheid krijgen hun eigen theatervoorstelling te maken. In 2019 wonnen Jip Bartels, de Transmissie en Amanda Payne samen de Pitch met de presentatie van hun hallucinante Pink Elephants on Parade, een ode aan de verbeelding en een requiem voor de kinderlijke fantasie. Een poëtisch theatraal concert met nieuw gecomponeerde muziek gemaakt door een samenwerking van jonge Rotterdamse makers, geregisseerd door Anouk Beugels. De multidisciplinaire aanpak levert een spannend universum op die het publiek meetrekt de duistere diepten van het onderbewustzijn in.

Wie nog denkt dat een slaapkamer een veilig toevluchtsoord is, heeft het mis. Monsters zitten tegenwoordig niet alleen onder je bed, maar ook in je hoofd. In deze tijd van veel thuiszitten en onzekerheid wordt onze nachtrust aangetast door bizarre dromen. Wat als je zelfs in je dromen continu op je hoede moet zijn en moet rennen voor je leven?

Bekijk hier de trailer van Pink Elephants on Parade. Pink Elephants on Parade is in première gegaan op zaterdag 3 april en zal vervolgens nog te zien zijn op de volgende data:
Za 10 april Theater Kikker & MIMIK Theater (Utrecht) theaterkikker.nl & mimik.nl
Za 17 april Studio de Bakkerij (Rotterdam) studiodebakkerij.nl
Vr 7 en za 8 mei Theater Bellevue (Amsterdam)* theaterbellevue.nl

*Als er in theaters weer gespeeld mag worden, krijgen de eerste 30 kaartkopers de gelegenheid de voorstelling te bezoeken.