Musicalnieuws.nl

Piet Piraat en de Toverlantaarn beleeft avontuurlijke première

In het Concertgebouw Brugge werden maandagmiddag spannende avonturen beleefd. Hier ging namelijk Piet Piraat en de Toverlantaarn in première! Na meer dan drie jaar staan Piet Piraat en zijn vrienden weer in het theater met hun nieuwe show. Vele kleine piraatjes kwamen kijken en luisteren naar de spannende verhalen die Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil vertelden. Piet Piraat en de Toverlantaarn is nog tot en met 1 mei te zien in theaters door heel Vlaanderen

Voor Piet Piraat en zijn vrienden was het na ruim drie jaar weer tijd om het podium te betreden en alle spannende avonturen die ze meemaken met de kleine piraatjes in het land te delen. In de show Piet Piraat en de Toverlantaarn hebben ze zoveel mooie verhalen te vertellen dat ze de hulp hebben ingeroepen van twee extra piraten: Phil en Mon. Zij zijn de neefjes van Stien en hebben hun accordeon meegebracht. De bekende liedjes van Piet Piraat worden dus ook begeleid met live muziek.

Over de voorstelling
Onze goede vrienden Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil vertellen elk één van de vele spannende avonturen die ze op al hun reizen hebben beleefd. Daarbij krijgen ze de hulp van een wel heel speciaal voorwerp: een Toverlantaarn! De Toverlantaarn projecteert de mooiste achtergronden die de piraten helpen bij het vertellen. Ook gebruiken ze een heleboel voorwerpen om het verhaal tot leven te brengen én roepen ze extra hulp in van alle kleine piraatjes die in de zaal zitten.
Schip ahoy, maak je dus klaar voor een interactieve show vol liedjes, dans en stoere piratenverhalen!

Piet Piraat en de Toverlantaarn
is nog tot en met 1 mei te zien in theaters door heel Vlaanderen.
Ga voor tickets en info naar www.studio100.com.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025