Musicalnieuws.nl

Peppa Pig is feest der herkenning voor de allerkleinste kindjes

Op zondag 18 december is in de Goudse Schouwburg de nieuwe familiemusical Peppa Pig in première gegaan: Peppa Pig - De Grote Plons!

Peppa Pig is dagelijks op TV te zien op de zender Nickelodeon en het was in de uitverkochte zaal duidelijk te zien dat de allerkleinste hier regelmatig naar kijken.
De kinderen genoten van het avontuur van het kleine polulaire varkentje en haar vrolijke vriendjes, maar ook de ouders deden gezellig met de dansjes en liedjes mee.

Door schattige handpoppen en simpele kleurrijke decors brengen de poppenspelers de karakters tot leven.
De karakters worden erg overtuigend gespeeld door: Eva Jonker als Peppa, Anna Verschoor als Mama Big en Pedro Pony, Dennis de Groot als Papa Big, Mr Stier en Henkie, bij de première zagen wij Mitch Blaauw als George maar deze rol wordt ook gespeeld door Stijn MacGillavry, Sterre Pechler als Daisy, Kylian de Rooij als Polly Papegaai en Mr Aardappel en Simone ten Brinke als Suzie Schaap, maar de poppen worden ook regelmatig door anderen bediend.

Peppa Pig is een vrolijke voorstelling met gezellige meezingliedjes die de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar maakt.

Omdat de première natuurlijk een bijzondere gelegenheid is mochten alle kinderen na de voorstelling even op het podium komen om met de gehele cast op de foto te gaan.
Na de reguliere voorstelllingen is er ook de mogelijkheid om met Peppa op de foto te gaan, want Peppa komt dan na de voorstelling nog even gezellig gedag zeggen in de foyer van het theater.

Peppa Pig – De Grote Plons! toert t/m mei 2017 langs de Nederlandse en Belgische theaters en is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One.
Meer informatie www.VanHoorne.com/PeppaPig

Kijk hier voor ons fotoverslag: http://www.musicalnieuws.nl//album/cat/885

Producties Musical 2.0 - 2024/2025