Musicalnieuws.nl

PAW Patrol Live! komt terug voor een spectaculaire show in Nederland en België!

Geen klus te groot, geen pup te klein! Na het grote succes in 2019, komt de grootse internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” terug naar selectief aantal grote theaters in Nederland en België. Ter voorbereiding zijn is de cast en crew nu begonnen met repeteren. Om hun terugkeer te vieren werden zij getrakteerd op een smakelijke taart.

Klaar voor actie?! In PAW Patrol Live! "De Grote Race" ontmoeten kinderen en hun families al hun favoriete PAW Patrol Pups en gaan ze samen met hen op een heldhaftig, muzikaal avontuur. In deze theatervoorstelling is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tvserie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

De grootse voorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke beleving voor kinderen en hun familie. De voorstelling is van 5 juni t/m 11 september 2022 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Tickets voor de voorstelling zijn te koop via www.pawpatrollive.nl.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025