Musicalnieuws.nl

PAW Patrol Live! binnenkort ook in Kursaal Oostende

De populaire pups van theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ komen op 22 augustus voor een extra show naar Kursaal Oostende! Er werden eerder al 2 extra shows in Antwerpen aangekondigd wegens overdonderend succes. Nu naast Antwerpen, Gent en Hasselt ook Oostende aan boord is, kunnen alle Vlaamse fans wel ergens in hun buurt een voorstelling bijwonen.

Vorig jaar kondigde Deep Bridge in samenwerking met Van Hoorne Entertainment 6 shows aan in Ethias Arena Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen. Hoewel de shows pas deze zomer plaatsvinden, werden er al meer dan 6000 tickets verkocht. 
De voorstelling boordevol actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking met live-theater voor kinderen. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.
 
Na de show komen een aantal pups nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.
 
Tourdata België 2019
20 augustus (13u30 & 16u) - Ethias Theater, Hasselt
22 augustus (13u30) - Kursaal Oostende *NIEUW*
24 augustus (13u30 & 16u) - Capitole, Gent
30 augustus (13u30 & 16u) – Stadsschouwburg, Antwerpen 
31 augustus (13u30 & 16u) - Stadsschouwburg, Antwerpen

Tickets te koop via www.deepbridge.be en www.teleticketservice.be
Tickets Kursaal Oostende via www.ticketmaster.be

Producties Musical 2.0 - 2024/2025