Musicalnieuws.nl

Owen Schumacher weer het theater in

Schumacher in comedy ‘Laten we eerlijk zijn’ naast Beau Schneider en Hanneke Drenth

Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth gaan in 2019 het theater in met de comedy Laten we eerlijk zijn. Het is de tweede co-productie van Rick Engelkes én Richard Kemper. De regie is in handen van Bruun Kuijt en het script is geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel (die eerder ook de succesvolle relatiecomedy Hart tegen Hart voor Engelkes en Kemper schreven). De première is op 4 februari 2019 in Zaandam.
 
Rick Engelkes: “Ik ben bijzonder verheugd dat we Owen Schumacher weer hebben kunnen verleiden tot het spelen in een theatercomedy. Met zijn komisch talent, naast dat van Beau Schneider en vakvrouw Hanneke Drenth, hebben Richard Kemper en ik de beste ingrediënten in huis gehaald voor deze nieuwe voorstelling.”
 
Laten we eerlijk zijn – is er ergere stress dan burenstress?
De comedy gaat over drie stellen. Ze zijn buren in een gebouw dat toe is aan groot onderhoud. In de gesprekken hoe ze dat aan moeten pakken, blijkt dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Je hebt die jongens van tweehoog, die de andere bewoners totaal negeren, en zij op één hoog, die de ruiten regelmatig laat springen. En dan de groepsapp…waarin sommigen echt te eerlijk zijn. Kortom: is er ergere stress dan burenstress? De relaties van de drie stellen lijden eronder: “Misschien is zeiken over de buren nog het enige wat ons bindt...” 
 
ALGEMENE INFORMATIE Laten we eerlijk zijn
Producent: Rick Engelkes & Richard Kemper
Acteurs: Owen Schumacher, Beau Schneider, Hanneke Drenth
Regie: Bruun Kuijt
Script: Erris van Ginkel, Roos Schlikker
Tekstbijdragen: Richard Kemper
Vanaf januari 2019 te zien.
Première: 4 februari 2019, Zaantheater, Zaandam
Daarna tournee door Nederland tot en met mei 2019
Website: www.rep.nu