Musicalnieuws.nl

Oproep Shrek de Musical

Van Hoorne Entertainment brengt in theaterseizoen 2024 – 2025 een Nederlandstalige versie van de hitmusical Shrek naar de Nederlandse en Belgische theaters. Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van theater-, televisie, events en park-entertainment voor de hele familie.

Shrek de Musical kenmerkt een nieuwe, grootse stap in de ontwikkeling van dit bedrijf. Voor deze productie zoeken wij sterk geschoolde dansers, zangers en acteurs die met veel plezier en energie ons familiepubliek een geweldige ervaring willen geven.

Wij zijn op zoek naar de volgende rollen:
• Ezel:
Man met een speelleeftijd van 20 tot 35 jaar. Hij praat nogal graag en heeft een excellente komische timing. Hij is snel bang en opdringerig, maar ook optimistisch en warm.
Zangbereik: hoogte B; laagte C3

• Pinokkio:
Man met een speelleeftijd van 20 tot 40 jaar. Hij is de leider van de sprookjesfiguren. Pinokkio heeft veel pit en een voorliefde voor liegen.
Zangbereik: hoogte F#4; laagte E3

• Draak:
Vrouw met een speelleeftijd van 25 tot 45 jaar. Ze bewaakt Prinses Fiona in haar kasteel. Ze is met haar indrukwekkende verschijning opdringerig en flirterig en heeft grote vocale capaciteiten.
Zangbereik: hoogte Eb5; laagte F3

• Diverse ensemblerollen M/V:
Voor de rollen van de vader en de moeder van Shrek, de wolf, het Peperkoekje, de drie Biggetjes, Peter Pan, de Duloc Dansers, de Wachters en Ridders, zoeken we geschoolde performers met sterke dans-, zang- en spelkwaliteiten.
De ensemblerollen kunnen eventueel gecombineerd worden met understudy voor één van de rollen.

Praktische informatie
De repetities van “Shrek – de musical” starten half augustus 2024. De tournee loopt van 29 september 2024 t/m juni 2025. Voorstellingen vinden voornamelijk plaats in de weekenden en schoolvakanties.
Volledige beschikbaarheid in deze periode is een vereiste. De audities vinden plaats op 12, 13, 14, 15 en 16 juli 2023 aan de Polderweg- Oost 5 in Molenaarsgraaf.

Aanmelden kan tot uiterlijk 7 juni 2023 door middel van het sturen van een CV met recente foto naar audities@VanHoorne.com.

In het geval van te veel aanmeldingen, maken wij een voorselectie op basis van CV.

N.B. De casting voor de titelrol van Shrek en van Fiona gebeurt op persoonlijke uitnodiging.